Névnapi verses köszöntők, képeslapok - Pál Júlia tollából

Különleges, verses névnapi köszöntők, képeslapok, nevek jellemzése, jelentése, saját versek

ezoterikus_konyvek.png

 
 

Igazán érdekes, sorsfordító, tartalmas, különös könyvek ezek!  Igaz, nagyszerű válaszokat kaphatsz az élet rejtelmeiről, a mibenlét titkairól, ha bármely könyv felkeltette az érdeklődésed, töltsd le, olvass és váljon hasznodra!

(Ha netán gondod akadt a letöltéssel, kérdezz!

elérhetőségem:

 paljulia67@gmail.com

https://www.facebook.com/pal.julia.9)

 

elvalaszto1.png
 
 
540_293_resize_20130101_08b4f7ebcb3c8d19395150d20414da03_jpg.jpg
 
 
Mi A Titok
 
Bob Proctor 
Most bizonyára ott ülsz, és azon tűnődsz, mi is lehet az A Titok. Mindjárt elmesélem, én ho-
gyan értettem meg. 
Mindannyiunkat  egy  végtelen  erő  mozgat,  és  ugyanazok  a  törvények  vonatkoznak  ránk.  Az 
univerzum törvényei olyan precízek, hogy lehetővé teszik űrrepülők megalkotását, amelyek embere-
ket visznek a Holdra, századmásodperces pontossággal landolva a felszínén.
 

India, Ausztrália, Új-Zéland, Stockholm, London, Toronto, Montreal, New York - bárhol is 
élj, téged is ugyanaz az erő, ugyanaz a törvény mozgat. A vonzás törvénye! 
A Titok nem más, mint a vonzás törvényei 
Mindent, amit az életedben tapasztalsz, te magad vonzottál be, mégpedig az elmédben meg-
jelenő képek által. A gondolataid által. Bármi is történjen a fejedben, az előbb-utóbb az életedben is 
megjelenik.
 

 
„Minden gondolatod valóság - igazi hatalom.” 
Prentice Mulford (1834-1891) 
 
 
 
 elvalaszto1.png
 
 
 hqdefault.jpg
 
ELŐSZÓ
 
Szeretném, ha elképzelnél egy nagy zárat. Erős zár ez, melyet nagyon
nehéz kinyitni. És ott tart téged, ahol egy porcikád sem akar
lenni. Úgy tűnik azonban, tisztában vagy vele, hogy a zár egyszer
majd ki fog nyílni, és ha ez megtörténik, végre átélheted a
szabadság
élményét, melyről ez ideig csak olvasni volt módod. Almaidban ott
élsz, ahová vágyaid vonzanak, fenékig üríted az élvezetek serlegét,
melyeket osztályrészedül szántak, szert teszel arra a jövedelemre,
melynek megszerzésére mélyen legbelül képesnek érzed magad,
úgy
élsz, ahogyan élni rendeltettél, és megteszed a magadét, amiként
lelkiismereted súgja.
 Használd e könyvet, ahogyan javasoltam, és én ígérem neked,
hogy különös és csodálatos dolgok kezdenek bekövetkezni életed
minden területén következetes rendszerességgel!
Ez az a könyv, mely egészen új világ kapuját tárja ki előtted - hiszen
benne rejlik a Kulcs.
 
Bob Proctor
 
A Gazdagnak születtél sikerszerzője
 
 
 
 
elvalaszto1.png
 
 
Mi az Ön jólét-IQ-ja? Készen áll-e arra, hogy megismerje és magáévá tegye a milliódolláros titok receptjét? Ez a mestermű végigvezet egy könnyű, ötlépéses módszeren, amely minden bőségkulcsot a kezünkbe ad, amiről valaha álmodtunk. Szakértelmével, humorával, gyakorlati példáival és feladataival Joe Vitale bebizonyítja, hogy meggazdagodni és fejlődni valójában egyszerű dolog
 
 
 
 
 
 elvalaszto1.png
 

A pénzteremtés történelmének leghatalmasabb titka-Joe Vitale

Ha valaha valamiben hiányt szenvedsz, legyen az munkahely, pénz, iránymutatás vagy gyógyulás, ez azt jelenti, hogy valami gátolja az áramlást. A leghatékonyabb gyógyír: Adj!
 

 

 

 elvalaszto1.pngesther-and-jerry-hicks2.jpg
 
 
 
 
Ez a könyv az Univerzum legfontosabb törvényét, a Vonzás Törvényét mutatja be két olyan kivételes spirituális közvetítő, Esther tisztán hallásán és Jerry intuitív kérdésein keresztül, akik az Abrahamtól kapott tanítások sorozatával az egész ezoterikus világot felrázták.

Amit kérsz, megkapod, és még ennél sokkal többet is - erről szól ez a különleges könyv. Most nem csupán néhány bámulatos eszközt kapsz a teremtéshez, hanem hozzájuk tartozó használati utasítást is.

E könyv elolvasása fordulópont lesz az életedben. Nem csupán az Univerzum legfontosabb törvényének leírását találod meg itt, mely valójában az egyetlen, amit igazán ismerned kell, hanem az élet mechanikájának könnyen érthető magyarázatát is...
 
 
 
 
elvalaszto1.png
 

Kérd és megadatik!-Esther és Jerry Hicks

 

A Kérd és megadatik valóban arról szól, hogy a Minden Létező válaszolt „kérésünkre". Mindenekelőtt azonban arról, hogy amit kérünk, az hogyan adatik meg - ugyanakkor ez az első könyv, amely ilyen könnyen érthető kifejezésmóddal mutatja be azt az egyszerű és a gyakorlatban is alkalmazható formulát, amely elárulja, hogyan kérjük, és hogyan kapjuk meg azt, amivé lenni szeretnénk, amit meg szeretnénk tenni, és amire szert szeretnénk tenni.

Letöltés

 

elvalaszto1.png

A bőség törvénye-Esther és Jerry Hicks

 

A vonzás törvényének leghitelesebb és legtisztább tanítása kétség kívül Esther és Jerry Hicks, s rajtuk keresztül Abraham nevéhez fdik. Ennek az éppoly egyszer , mint mély és forradalmi elméletnek a pontos megértése, illetve gyakorlati alkalmazása lehet a kulcsa gondolkodásmódunk és ezen keresztül életünk megváltoztatásának.
A vonzás törvényeolyan egyetemes m ködési elvet képvisel, amely az egész világegyetemre, teljes életünkre  hatással van - tudatos alkalmazását tehát minden szinten és kérdésben a javunkra fordíthatjuk.

Letöltés

 

elvalaszto1.png

 

Új életet kezdhetsz 1.-Esther és Jerry Hicks

Új életet kezdhetsz 2.-Esther és Jerry Hicks

 

A könyvekben szereplő gondolatokat állítólag a túlvilágról diktálták, érett lelkek. A tapasztalat szerint valóban működő, gyakorlatias tanácsokat adnak céljaink eléréséhez. Az önkorlátozó hiedelmek megváltoztatásának hatékony módja is kiderül a két kötetből. Megtudhatjuk, melyek a létünket szabályozó, leglényegesebb törvények; hogy miként érezhetjük szinte mindig jól magunkat; hogyan tehetjük működővé emberi kapcsolatainkat; és hogy milyen nagyobb változás előtt áll bolygónk.

 

Letöltés 1.

Letöltés 2.

 

elvalaszto1.png

napoleon.png

 

GONDOLKOZZ ÉS GAZDAGODJ!-Napoleon Hill

 

A "Gondolkozz és gazdagodj!" feltárja a Titkot, és megadja a Módszert. Első megjelenése óta egyedül
csak Amerikában 42 kiadást ért meg, és a példányok szinte még ki sem kerültek a nyomdából, máris
elkapkodták őket. És most itt van magyarul is Napoleon Hill híres könyve, amelyen világszerte a
kiemelkedő üzletemberek, alkotók, vállalkozók, sikeres emberek több nemzedéke nevelkedett.
Meggyőződésünk, hogy ez a ma már klasszikus mű ugyanolyan pozitív hatást fog gyakorolni a
kezdeményező, vállalkozó magatartás elterjedésére hazánkban, mint eddig mindenütt a világon.
"A GONDOLKOZZ ÉS GAZDAGODJ! A SZÁZADUNKBAN ÍRT BÁRMELY MÁS KÖNYVNÉL
TÖBB EMBERT ÖSZTÖNZÖTT
 
 
 
 
elvalaszto1.png
 
 
 
 
A nagy dán filozófus és vallási gondolkodó, Soren Kierkegaard ezt írta valamikor: „Egy jó könyvet az jellemez, hogy olvas téged." A könyv, amit a kezedben tartasz, ilyen. Ez a könyv nemcsak az önsegítő irodalom klasszikus műve, hanem megvan az a ritka sajátossága is, hogy a problémáidról szól Megértéssel kezeli őket, aztán — mint ahogyan egy régi jóbarát is tenné —, tanácsokat ad, hogyan oldhatod meg őket.
 
 
 
elvalaszto1.png
 
 
 44.jpg                  2604.jpg                 
 
 
 
 A szerző útmutatásával megtanulhatjuk az aura érzékelését, különleges színeinek felismerését és azok értelmezését. E rejtett képességünk kifejlesztésével javíthatjuk embertársainkhoz fűződő kapcsolatunkat, lehetővé tehetjük vágyaink megvalósulását, rávilágíthatunk az egyes fájdalmak és betegségek jeleire, s mélyebben megismerhetjük önmagunkat. A kötet külön kitér a csakrák bemutatására, harmonikus működésük megteremtésére kristályok alkalmazásával, s bemutatja, miként tehetjük egészségessé, ragyogóvá auránkat zene és megfelelő táplálkozás segítségével.
 
 
elvalaszto1.png
 
 a_gyogyito_kod.jpg
 
 
 
 
 

Tudtad, hogy mindössze egy dolog okozza a betegségek 90-95%-át, és hogy ezt a tényt már a modern tudomány is igazolta?

Dr. Alexander Loyd és Dr. Ben Johnson könyve, A Gyógyító Kód egyértelműen bizonyítja, hogy a gyógyulás kulcsa az, hogy eltávolítsuk ezt a bizonyos tényezőt, mivel a legtöbb esetben ez áll lelki és testi megbetegedéseink és elváltozásaink hátterében.

Dr. Loyd felfedezését szerte a világból rengeteg ember igazolja, és amint azt aGYÓGYULÁSOK menü alatt találod, ezek között már számos magyarországi esetleírás is található.

A kódokat ráadásul a betegségek eltüntetésén kívül életed más területein, így például (pár)kapcsolati és a sikerrel összefüggő problémáid megoldásához is segítségül hívhatod.

“Dr. Alex Loyd gyógyítótechnikája a világon mára meghatározóvá vált – forradalmasítani fogja az egészséget. A legegyszerűbb módját kínálja annak, hogy hamar meggyógyuljunk, és egészségesek is maradjunk. Dr. Loyd az, aki talán igazán korunk Albert Schweitzere lehet.”
− Mark Victor Hansen, az Erőleves a léleknek könyvek társszerzője


„Birtokában kell, hogy légy A Gyógyító Kódhoz hasonló eljárásnak, hogy változtass téves meggyőződéseiden, melyek folyamatosan akadályoznak abban, hogy azt az életed éld, melyet szeretnél, egészségben.”
− Bruce Lipton, PhD, korábban a Stanford Egyetem sejtbiológia-kutatója és a nagy sikerű Tudat: a belső teremtő című könyv szerzője

Mi A Gyógyító Kód?

A Gyógyító Kód az egyik legegyszerűbb, leggyorsabb és leghatékonyabb öngyógyító eljárás. Nagyon egyszerűen, bárki által használható, mindössze napi 6-18 perc gyakorlás általában elég is szokott lenni a kívánt eredmények eléréséhez. Alkalmazása során aktiváljuk a test gyógyító központjait, amelyek aztán lehetővé teszik, hogy meggyógyuljunk szinte minden betegségből.

A Gyógyító Kód ezt azáltal éri el, hogy a testben lévő 4 gyógyító központon keresztül semlegesíti azt a tényezőt, amely a problémáink 90-95%-áért felelős, és így az addig blokkolva lévő immunrendszerünk újra elkezd hatékonyan működni. A kód hatására megszűnik a folyamatosan jelen lévő feszültségünk, és nagyon hamar stresszmentessé, kiegyensúlyozottá és energiával telivé válunk. Az így felszabadított energiánk pedig aztán a lelki és testi megbetegedések megszüntetésére irányul.

A visszajelzések és gyógyulástörténetek alapján bizton állíthatjuk, hogy az utóbbi évek egyik legfontosabb felfedezéséről és (ön)gyógyító módszeréről van szó, amely eredményességét már számos hazai esetleírás is alátámasztja.

Tapasztald meg te is a kódok hatását, és tedd olyanná az életed, amilyenné mindig is szeretted volna!
Válj egészségessé, sikeressé, és rakd rendbe kapcsolataid és az életed – s
okaknak már sikerült.

 

Letöltés

 
 
elvalaszto1.png
grabovoj7.jpg                 grigorij-grabovoj.jpg
 
 

Grigorij Petrovics Grabovoj tisztánlátó, a matematika, fizika, alkalmazott mechanika és az orvostudomány doktora, akadémikus. Nevéhez többféle alternatív gyógymód fűződik, többek között a gyógyító számsorok használata is. Tisztánlátása már kora gyermekkorában kiderült, például a csernobili katasztrófát is előre jelezte.

Grabovoj szerint a betegség nem más, mint amikor a sejtek, és a szervezet működése eltér a szabályostól. Minden sejtnek, minden szervi egységnek megvan a maga rezgése, ritmusa, összhangja, sőt az egyes szervek közötti kapcsolatoknak is. Az összhangnak minden esetben meg kell lennie, mert a betegség akkor kezdődik, ha valamelyik szerv, vagy a szervek közti valamely kapcsolat eltér a szabályostól. Mikor a szervezet visszanyeri a harmóniát, és újra szabályosan működik, csak akkor lesz a gyógyítás is eredményes. Ebben segítenek az alábbi számsorok. Minden szám, számsor mögött megfelelő belső szellemi, energetikai rezgésforma található. A helyesen kiválasztott számsor visszaállítja a szervezet normális állapotát, harmonikus működését. A betegséghez tartozó számsorra való összpontosításkor a szervezet ráhangolódik a számok szabályos rezgésére, vagyis az egészséges állapotra.

A számsorok használata:

- Koncentrálj a megfelelő számsorra, lásd fehér fényben világítani, és ezt a fényes számsort gondolatban vetítsd, tedd a homlokod belső részébe, így elindul a gyógyulási folyamat. 
- Képzelj magad elé egy aranyszínű gömböt, majd azt a számsort, amit használni szeretnél, helyezd bele a gömbbe. A számokat lásd fehér fényben világítani, majd ezt a gömböt a számokkal együtt kicsinyítsd le, helyezd a gyógyítandó testrészedre, vagy vidd be egyenesen a beteg szervbe.
- Bármikor, bárhol, koncentrálj a gyógyító számokra, majd magadban, vagy hangosan többször mondd ki, vagy olvasd fel. Lehet egyenként, vagy csoportosítva is mondani.
- Írd fel egy papírra és hord magadnál, vagy a beteg testrésznél.
- Írd a testedre, ruhádra.
- Írd fel a tükörre, számítógépedre, asztalodra, falra, bárhova, és nézegesd sokszor. 
- Aludj a gyógyító számsoron.
- Másnak is segíthetsz vele, ha a beteg engedélyt adott rá. Gondolj a gyógyítandó személyre, és a homlokára összpontosítva mondd el az őt gyógyító számsort.
- Állatokat is gyógyíthatsz vele.
- A gyógyító számokkal feltölthetsz tárgyakat is. Ha például egy házat szeretnél eladni, keress harmonizáló számsorokat és a fenti mód valamelyikével, töltsd be a házba a számsor rezgéseit. Például az arany gömbbe képzeled bele a 1888948 számot, ami az átváltozás negatívból pozitívvá rezgést jelenti, vagy a 1231115025 számot, ami a Teremtő jelenléte mindenben, és mindenki jól-létéért végzett munka rezgése, esetleg a védelem számát, a 71931-et, vagy a minden sikerül, minden lehetséges 5197148 számsort. A számokat felírhatod a falra, vagy lásd, ahogy a falakon vibrál fehér fényben, vagy vizualizáld az arany gömböt, amint a számsorral a házban óriásira nő és betölti az egész helységet. Bízz a kreativitásodban. Ha feltöltöd pozitív rezgéssel a helyet, azt a vevők is érezni fogják, és vonzóbbnak érzik majd a házat. Egy próbát megér.  
Mindezt megerősítheted azzal, hogy felmész thétába, vagy lemész alfába, és úgy képzeled el a gömböt, vagy alkalmazod a homlok technikát.

Alkalmazhatod a GyorsEFT technikát is. Minden pozícióban mond ki hangosan a számokat és közben kopogtass. Először a két szemöldök között, a szem mellett, a szem alatt, a kulcscsont és mellkas területén, majd szorítsd meg a csuklódat és mondd ki, hogy béke. Ezzel zárod a kört. Nekem szinte azonnal hatott, amire dolgoztam vele. Persze lehet véletlen egybeesés is, de én hiszem, hogy használ. De ugye tudjátok, hogy a gyökér okot, amiért lett a betegség, vagy a negatív állapot, azt mindig meg kell keresni, úgy lesz igazán hatásos. A számok könnyítenek és talán jobban rálátsz a problémára is.

A teljesség igénye nélkül néhány fontosabb szám:

Kapcsolat a Teremtővel: 12370744
Teremtőhöz fordulás: 11981
Átváltozás negatívból pozitívvá: 1888948 
Örök fiatalság, minden betegségre is jó: 1489999
Teremtő jelenléte mindenben, és mindenki jól-létéért végzett munka: 1231115025
Összehangolt kapcsolatok építése a család minden tagjával és barátokkal: 814418719
Minden lehetséges! Nincs semmi, ami lehetetlen ebben a világban: 5197148
Mindig elérheti másoknak vagy saját magának kitűzött célokat: 8947197848
Védelem mindenre: 71931 
A kisvállalkozás fejlesztése közép- és nagyvállalkozássá az örök élet és fejlődés módszerének alkalmazásával: 41981971981 
Jó hírnév a közvéleményben az örök élet és fejlődés irányában végzett munkájára nézvést: 419818719914481
Makró megmentés az egész világra vonatkozik: 319817318

Betegségekre:
Agydaganat: 5451214 - Alkoholizmus: 48543292 - Alvászavar: 514248538 - Aranyér: 58143219 - Daganatok: 4541548 - Ekcéma: 548132151 - Elhízás: 4812412 - Emésztési zavar: 1112223 - Emlőbántalom: 84854321 - Emlőmirigy-daganat: 4854312 - Epehólyag-gyulladás, heveny: 4154382 - Epekő: 0148012 - Epilepszia: 484855 - Fejfájás: 4818543 - Fogfájás, heveny: 5182544 - Fogbél-gyulladás: 1468550 - Fogérzékenység: 484312 - Fogszuvasodás: 5148584 - Frigiditás: 5148222 - Hasmenés: 5843218 - Hólyaggyulladás: 48543211 - Hörghurut: 4812567 - Hüvelyfolyás: 5481489 - Hüvelygyulladás: 5148533 - Impotencia: 8851464 - Influenza: 4814212 - Ízületi gyulladás: 8914201 - Klimax: 4851548 - Kopaszság, kopaszodás: 5484121 - Meddőség: 9918755 - Méhmióma: 51843216 - Migrén: 4831421 - Pattanás: 514832185 - Petefészek ciszta: 5148538 - Petefészek-gyulladás: 5143548 - Pikkelysömör: 999899181 - Székrekedés: 5484548 - Szemölcs: 5148521 - Szívmegállás: 8915678 - Tüdőgyulladás: 4814489

Vitaminhiány:
A vitamin: 4154812, B1 vitamin: 1234578, B2 vitamin: 1485421, B3 vitamin: 1842157, B6 vitamin: 9785621, B12 hiány: 5481254, C vitamin: 4141255, D vitamin: 5421432, K vitamin: 4845414.

 

Letöltés

 

 

 

A Plejádok Fényküldötteinek

A Plejádok tanításai

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 755
Tegnapi: 697
Heti: 755
Havi: 13 880
Össz.: 835 797

Látogatottság növelés
Oldal: Ezoterikus könyvek
Névnapi verses köszöntők, képeslapok - Pál Júlia tollából - © 2008 - 2019 - nevnapikoszontok.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: gabriella névnapi köszöntő - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »